Profiel

Accu grafisch ontwerpers is gevestigd in Renkum en wordt geleid door grafisch ontwerper Linda Swaap (1974). Zij is opgeleid aan ArtEZ hogeschool voor de kunsten en startte haar zelfstandige ontwerppraktijk in 2001.

Accu grafisch ontwerpers richt zich zowel op drukwerk als op webdesign en werkt voor grote, kleine, commerciƫle en non-profit organisaties. Accu maakt ontwerpen voor boeken, magazines, visuele identiteiten en websites.

Het werk van Accu kenmerkt zich door de bijzondere aandacht voor typografie en illustratie. Naast het ontwerpwerk is de sterke redactionele vaardigheid en betrokkenheid een van de belangrijke kerncompetenties van het bureau. In het proces met opdrachtgevers wordt de probleemstelling zorgvuldig geanalyseerd en inzichtelijk gemaakt. Hierbij wordt gestreefd naar een klantgerichte en duurzame relatie.

Indien binnen een opdracht aanvullende of andere expertises worden vereist, beschikt Accu over een breed netwerk van technische en creatieve professionals. Voor grote grafische producties en/of speciale (ruimtelijke) projecten wordt samengewerkt met drukwerkspecialisten, webontwikkelaars, ruimtelijk ontwerpers, fotografen, tekstschrijvers en architecten.

Kuypersweg 42
6871 ED Renkum
+31 (0)317 76 90 71
linda@accuontwerpers.nl
nl.linkedin.com/in/lindaswaap